ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 567/2015 - Διεθνούς Ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τον Εξοπλισμό των νέων κτιρίων των Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ. 567 /2015 Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές σε ευρώ με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη (ανά είδος) προσφορά για τον Εξοπλισμό των νέων κτιρίων των Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, όπως αυτά προσδιορίζονται στο «ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ'», συνολικού ποσού ενός εκατομμυρίου διακοσίων εβδομήντα εννέα χιλιάδων εβδομήντα πέντε ευρώ και σαράντα ενός λεπτών (1.279.075,41) € μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων εβδομήντα τριών χιλιάδων διακοσίων εξήντα δύο ευρώ και εβδομήντα πέντε λεπτών (1.573.262,75) € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.



Ημερομηνία υποβολής των προσφορών - Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού :

Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ : 14 Απριλίου 2015, ημέρα Τρίτη, ώρα 15.00. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από κανονική προθεσμία τουλάχιστον πενήντα δύο (52) ημέρες από την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής της περίληψης της διακήρυξης στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για δημοσίευση.



Ημερομηνία διενέργειας του Διαγωνισμού και αποσφράγισης των προσφορών: τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι την 20η Απριλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 πμ μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, από την αρμόδια Επιτροπή.




Ακολουθούν 1 αρχεία:
1. Διακήρυξη Πολιτικων Μηχανικων 567_2015.docx


04-03-2015 (topaloglou)